Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wizaż - Warszawa  (Przeczytany 5550 razy)
Gość
Gość
« : 2006-09-13, 18:44:41 »

Dziewczynki już raz o to pytałam ale nikt mi nie odpowiedział  Smutny

Chciałabym zrobić sobie jakiś dobry kurs wizażu w Warszawie (no ewentualnie w Baiłymstoku) bo tam mam najbliżej...

Obecnie studiuję kosmetologie (jestem po I roku) ale chciałabym w przyszłości pracować jako wizażystka (takie moje skryte marzenie Very Happy ) i marzę o jakimś dobrym kursie...

Najlepiej by było, żeby był w systemie zaocznym... bo studiuję dziennie w Białymstoku... albo tak np. 2 m-ce... w czasie wakacji... no albo nie wiem...
Oby był jakiś naprawdę dobry i żebym się tam mogła duuuuużo nauczyć...  Very Happy

Któraś z was dziewczynki ukończyła taki kurs? Napiszcie coś... proooszę!!!
Gość
Gość
« Odpowiedz #1 : 2006-09-14, 09:42:34 »

Ja ukończyłam kurs u p.Jolanty Wagner.Jest to bardzo dobre szkolenie, które perfekcyjnie przygotuje Cię do zawodu wizażysty.Po skończeniu dostajesz certyfikat, który uprawnia do wykonywania zawodu.Kurs kosztuje 1500zł i jest warty swojej ceny.Trwa 5 dni.Zajęcia są w godzinach popołudniowych(od środy do niedzieli).tel.0228332614, 0228275020.
Gość
Gość
« Odpowiedz #2 : 2006-09-15, 15:08:43 »

Dziękuję bardzo za wiadomośc... a to w wawie? i można go robić np w wakacje? bo jesli tak to napewno się zdecyduję...

A i jeszcze jedno... może wyjdę na laika ale czy ten kurs u tej pani gwarantuje mi dobrą pracę? Tzn czy jest ceniony?
Gość
Gość
« Odpowiedz #3 : 2006-09-16, 07:51:37 »

Jest to naprawdę b.dobry kurs, a p.Wagner jest znaną osobą w świecie kosmetyki.Kurs jest w Warszawie i w wakacje też się odbywa.Pozdrawiam
forum kosmetyczne dla kosmetyczek i kosmetologów - kosmetyczki.net
« Odpowiedz #3 : 2006-09-16, 07:51:37 »

Makijaż permanentny - Estetyka Twarzy
ankuak
To zaczyna być obsesją

Miejscowość:
woj. śląskie

« Odpowiedz #4 : 2006-11-26, 14:39:17 »

Cytat: "eleonor"
Jest to naprawdę b.dobry kurs, a p.Wagner jest znaną osobą w świecie kosmetyki.Kurs jest w Warszawie i w wakacje też się odbywa.Pozdrawiam

Ja również kończyłam ten kurs i także polecam  Wink

Anna K.
kosmetolog licencjonowany,
technik usług kosmetycznych,
wizażysta
« Odpowiedz #4 : 2006-11-26, 14:39:17 »

vroniasta
Gość
« Odpowiedz #5 : 2006-12-30, 17:40:08 »

Moze wiecie cos kochane odnosnie nauki w EAEA, szkoly Pani Jolanty Wagner??? Czy warta jest tych pieniedzy, wkoncu 12 tys za rok! Czy nauka faktycznie odbywa sie na tak wysokim poziomie, jak deklaruja wladze szkoly??? Byc moze ktoras z Was konczyla EAEA na kierunku make-up artist badz wizazysta??? bylabym zobowiazana, gdyby ktoras z Was mogla cos wiecej powiedziec o tej szkole Uśmiech
Achika
Lubię tu pisać

Miejscowość:
Szczecin

« Odpowiedz #6 : 2007-01-02, 21:22:58 »

jestem w szoku 12 tys za rok ;/// bardzo duzo!!!

toi juz studia medyczne kosztuja ciuteczke wiecej
aga26
Zaczynam, ale każdy musi zacząć ;)
*

Miejscowość:
dolnośląskie

« Odpowiedz #7 : 2010-02-06, 00:36:03 »

Ja również robiłam ten kurs i jestem bardzo zadowolona.Polecam
eklerka
*

Miejscowość:
warszawa

« Odpowiedz #8 : 2010-07-07, 14:27:17 »

wow, tyle kasy? warto? ja poszłam na kurs w warszawie do szkoły select, na który chodziła wcześniej moja koleżanka i okazał się strzałem w dziesiątkę  Very Happy po pierwsze - male grupy, po drugie - pracują na dobrych kosmetykach, po trzecie kurs jest intensywny i daje konkretną wiedzę. Teraz nadal odwiedzam szkołę bo mają tez dodatkowe kursy z różnych makijaży, które prowadzą znane wizażystki - m.in Magdalena Atkins, wrócila z usa i teraz pracuje w kraju. Ta kobieta ma fantastyczne podejście do ludzi. Połowa sukcesu w zostaniu wizażystką to właśnie dobry kurs, dobre podstawy...
kasiasecret
To zaczyna być obsesją

Miejscowość:
Białystok

SECRET

« Odpowiedz #9 : 2010-07-08, 09:10:27 »

EKLERKA Ile więc kosztuje szkolenie z jednego makijażu i ile średnio trwa???

W tę noc miasto zmieniło się w bajkę.

•☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼••☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼•
GABINET ODNOWY BIOLOGICZNEJ SECRET SALON FRYZJERSKI Białystok ul.Zagumienna 69 A
eklerka
*

Miejscowość:
warszawa

« Odpowiedz #10 : 2010-07-08, 15:15:24 »

Kasiu nie wiem o co pytasz. Czy o te kursy dodatkowe - to są jednodniowe i konkretne makijaże pokazują znane wizażystki (to dla osób już wtajemniczonych w wizaż:), czy o ten główny kurs - tam się uczysz wszystkich makijaży, taki dla osób początkujących. Ceny znajdziesz na ich stronie - szkoła nazywa się select.
kasiasecret
To zaczyna być obsesją

Miejscowość:
Białystok

SECRET

« Odpowiedz #11 : 2010-07-08, 15:48:36 »

Chodzi mi o pojedyncze szkolenie z  makijażu taki jak piszesz jednodniowy, np: sam wieczorowy. Chciałabym wiedzieć jaka jest średnia cena.

W tę noc miasto zmieniło się w bajkę.

•☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼••☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼• •☼•ღ♥ღ•☼•
GABINET ODNOWY BIOLOGICZNEJ SECRET SALON FRYZJERSKI Białystok ul.Zagumienna 69 A

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Shoutbox

...ładowanie shoutboxa...