agniesia1906
Zaczynam, ale każdy musi zacząć ;)
Miejscowość: Myślenice
|
 |
« Odpowiedz #90 : 2010-03-09, 14:22:28 » |
|
Hehe to chyba trzeba zrobić wyliczanke  MWSZ czy KWSPZ  Co myślicie o rozmowach kwalifikacyjnych? :p Nie wiem czemu ale sie tego obawiam ;/ heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalia_Bis
Miejscowość: Kraków
|
 |
« Odpowiedz #91 : 2010-05-18, 17:43:36 » |
|
Rozmowa kwalifikacyjna? Strach ma wielkie oczy, nie ma się czego bać bo prawda jest taka, że dopóki na uczelni są miejsca to każda kończy się tak samo:) Dodano: 2010-05-18, 18:23:43
Bo słyszałam że na MWSZ na zaocznym mniej jest np laboratorium...  Na MWSZ wogóle nie ma laboratorium:) mają pracownię kosmetyczną, ja skończyłam tą szkołę i polecam. Kadra naprawdę dobra, większość wykładowców z UJ.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 2010-05-18, 18:23:43 wysłane przez Natalia_Bis »
|
|
|
|
|
aneczka 1222
Miejscowość: KRAKÓW
|
 |
« Odpowiedz #92 : 2010-07-13, 10:00:09 » |
|
Ja zapisałam się do Awangardy na Starowiślnej . Nowa szkoła . Super wyposazona. Mozana przyjść zobaczyć pracownie kosmetyczną . Wszystko jest nowe . Mają microdermabrazje , peelig kawitacyjny , face lifting , pracują na clarenie dla uczennic jest gratis kurs Makijażu Permanentnego
Dodano: 2010-07-13, 10:02:17 Ja zapisałam się do Awangardy na Starowiślnej . Nowa szkoła . Super wyposazona. Mozana przyjść zobaczyć pracownie kosmetyczną . Wszystko jest nowe . Mają microdermabrazje , peelig kawitacyjny , face lifting , pracują na clarenie dla uczennic jest gratis kurs Makijażu Permanentnego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enigma
Lubię tu pisać

Miejscowość: Olkusz/Kraków
|
 |
« Odpowiedz #93 : 2010-07-14, 23:02:26 » |
|
Hehe to chyba trzeba zrobić wyliczanke  MWSZ czy KWSPZ  Co myślicie o rozmowach kwalifikacyjnych? :p Nie wiem czemu ale sie tego obawiam ;/ heh Nie wiem jak w małopolskiej, ale w KWSPZ nie było rozmowy kwalifikacyjnej mimo, że miała być. Prawda jest taka, że dostanie się ten, kto pierwszy złoży komplet dokumentów i zapłaci wpisowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
forum kosmetyczne dla kosmetyczek i kosmetologów - kosmetyczki.net
|
 |
« Odpowiedz #93 : 2010-07-14, 23:02:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ewelinamroz
kosmetoloszka :-)
Czasami tu zaglądam...

Miejscowość: Chełmno
|
 |
« Odpowiedz #94 : 2010-07-15, 10:45:46 » |
|
Enigma ja mialam rozmowe kwalifikacyjna na KWSPZ ale to byla czysta przyjemnosc.. no ale to bylo w 2002r poza tym pamietam ze wtedy dostawaly sie wszystkie osoby, nie bylo wtedy takiego buuum na ten kierunek, to sie dopiero zaczynalooo
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam Ewelina mgr kosmetolog
|
|
|
|
forum kosmetyczne dla kosmetyczek i kosmetologów - kosmetyczki.net
|
 |
« Odpowiedz #94 : 2010-07-15, 10:45:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enigma
Lubię tu pisać

|
 |
« Odpowiedz #95 : 2010-07-15, 23:59:24 » |
|
Ja miałam tylko test z angielskiego. Widocznie zależy wszystko od władz i może od tego, czy im się chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zx6r
|
 |
« Odpowiedz #96 : 2010-08-06, 13:38:47 » |
|
witam:) czy slyszal ktos z was cokolwiek o szkole policealnej dalkrak ( www.dalkrak.pl)? wybieram sie do tej szkoly i zasatanwiam sie czy to dobry wybor  na studia mnie nie stac, poza tym chcialabym pracowac w salonie  za miesiac w tej szkole placi sie 250zl, dlatego pytam was, czy warto wywalic 5000 zl za 2 lata na studium  jesli macie jakies inne pomysly, to prosze piszcie, bo za tydzien mam dac ostateczna decyzje do szkoly
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joanna
Kosmetyka moją pasją
Forum to mój dom, a może odwrotnie ;)

Kosmetyka moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #97 : 2010-08-06, 15:50:12 » |
|
5000 to i tak mało, inne szkoły są droższe, są też tańsze, po nie całe 200 za miesiąc, albo darmowy cosinus, ale tam się wiele nie nauczysz. Dalkrak z tego co wiem to dobra szkoła, znalam kiedyś parę osób, które ją skończyły.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zx6r
|
 |
« Odpowiedz #98 : 2010-08-06, 18:40:32 » |
|
patrzylam tez na tansze, ale jak przeczytalam opinie to sie troche wystraszylam. najbardziej chcialam isc do innej (teraz juz nazwy nie pamietam), ale wyszlo jakos chyba 5000 ale za rok, wiec uznalam, ze to nie na moja kieszen  dzieki za odp:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enigma
Lubię tu pisać

|
 |
« Odpowiedz #99 : 2010-08-29, 21:10:26 » |
|
Dalkrak współpracuje z KWSPZ. Widywałam ogłoszenia w KWSPZ, że Dalkrak organizuje szkolenia ze stylizacji paznokci. Tyle wiem o Dalkraku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zx6r
|
 |
« Odpowiedz #100 : 2010-08-31, 14:12:10 » |
|
hehe dzieki:) a jeszcze jakby mi ktos odpowiedzial, czy warto isc na studium kosmetyczne zaoczne? bo wszyscy mi to odradzaja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joanna
Kosmetyka moją pasją
Forum to mój dom, a może odwrotnie ;)

Kosmetyka moją pasją
|
 |
« Odpowiedz #101 : 2010-08-31, 14:28:00 » |
|
Jak masz taką możliwość to idź na dzienne, ale zaoczne nie są aż tak złe jak wszyscy o nich mówią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania
|
 |
« Odpowiedz #102 : 2010-09-01, 20:22:40 » |
|
hehe dzieki:) a jeszcze jakby mi ktos odpowiedzial, czy warto isc na studium kosmetyczne zaoczne? bo wszyscy mi to odradzaja...
http://forum.kosmetyczki.net/index.php?topic=505.0 
|
|
|
|
|
|
Dziecko to anioł, którego skrzydła skracają się w miarę wydłużania się nóg
|
|
|
zx6r