Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Kosmetyka - amatorzy / Odp: henna w kremie -
« Ostatnia wiadomość wysłana przez N link dnia 2023-11-30, 09:41:39 »
Cześć! Zdaję sobie sprawę, jak frustrujące może być to doświadczenie. Jeśli masz problemy z mieszaniną henny z utleniaczem, może warto spróbować kilku rzeczy, aby poprawić skuteczność:

Proporcje: Możesz spróbować zmienić proporcje mieszanki, dodając trochę więcej utleniacza. Zalecam jednak ostrożność i stopniowe zwiększanie ilości, aby uniknąć zbyt intensywnego efektu.

Przygotowanie: Upewnij się, że zarówno henna, jak i utleniacz są dobrze wymieszane. Użyj mieszadła, aby dokładnie połączyć oba składniki.

Czas trzymania: Spróbuj skrócić czas trzymania mieszanki na brwiach. Czasem dłuższe trzymanie może sprawić, że henna nie działa tak, jak powinna.

Temperatura: Pamiętaj o temperaturze pomieszczenia. Czasami ciepło może przyspieszyć proces utleniania.

Jeśli jednak dalej masz problemy, warto rozważyć inne produkty. Na przykład, farba do brwi Elan dostępna w VSB-STORE https://vsb-store.pl/farbuvannja-ta-dogljad-briv-ta-vij/farba-dlja-briv-ta-vij/elan-farba jest wysokiej jakości, a sklep importuje produkty własnymi środkami, co gwarantuje ich jakość. Może warto spróbować tej farby do brwi, być może będzie bardziej efektywna w uzyskaniu pożądanego rezultatu. Powodzenia, i mam nadzieję, że uda Ci się osiągnąć pożądane efekty!
2
Inne sprawy - tematyka forum / Odp: Prezenty świąteczne dla klientek
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Cytryna dnia 2023-11-28, 13:52:08 »
Kiedyś była to mała oliwka, wcześniej mały woreczek soli do kąpieli. 2 lata temu temu paczuszka zimowej herbatki spakowanej w woreczek i ozdobione....rok temu zrobiłyśmy cytrynki w syropie- pracochłonne ale efekt super...i teraz sama zastanawiam się co?
https://ultrareklam.pl/kominy-z-nadrukiem-typu-buff

Biorę pod uwagę sprezentowanie takiego komina z nadrukiem :)
3
Inne sprawy - tematyka forum / Prezenty świąteczne dla klientek
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lullaby dnia 2023-11-28, 10:59:14 »
Witam
Czy macie jakieś pomysły na prezenty dla klientów na święta dla min. 100-200 klientów ??
4
Artykuły o kosmetyce / Odp: Pełne rozluźnienie masażerem
« Ostatnia wiadomość wysłana przez tkmkula dnia 2023-11-20, 17:28:51 »
Uwielbiam masażery! W swoim domu do kompletu posiadam https://ocean-zdrowia.pl/285-kozetki-lekarskie. Pozwoliło mi to na pełne rozluźnienie ciała i przybranie wygodnej pozycji.
5
Inne sprawy - tematyka forum / Odp: Ile macie ubrań w szafie?
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Cytryna dnia 2023-11-08, 12:52:06 »
Jak sobie radzę z niekupowaniem ? Bylo ciężko dopóki nie zrozumiałam, że takie osoby, które "szaleja" w sklepach używają danej rzeczy raz na jakiś czas. Nie oszukujmy- każdy ma swoje ulubione rzeczy i potrafi się ich trzymać dopóki się nie zepsuja i trzeba będzie wyrzucić. Wiec poco kupowac jakąś stertę ubrań? Może zrob tak - napisz na kartce co byś sobie kupiła teraz, w tej chwili. Co uważasz, że potrzebujesz. Schowaj kartkę i zajrzyj do niej po tygodniu i zobacz czy byś kupila dalej te rzeczy .

To w co na pewno warto jest zainwestować to buty na zimę, wygodne ciepłe oraz dobrej jakości:
https://istotne.pl/boleslawiec/wiadomosc/TCE/najmodniejsze-sniegowce-damskie-na-zime-20232024/

Kilka podpoweidzi jak wybrać odpowiednie śniegowce.
6
Inne sprawy - tematyka forum / Ile macie ubrań w szafie?
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lullaby dnia 2023-11-08, 12:28:32 »
Jak w temacie.

Sama mam zbyt wiele i zastanawiam się jak sobie poradzić z niekupowaniem
7
Kosmetyki kolorowe :Ranking: / Odp: cienie do powiek
« Ostatnia wiadomość wysłana przez klaudia88 dnia 2023-11-08, 12:27:27 »
Dokładnie korzystałam ostatnio z Wibo i szału nie ma, niestety.
8
Inne sprawy - tematyka forum / Odp: Stomatolog Gdańsk
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Cytryna dnia 2023-11-06, 14:20:00 »
Ogólnie implant to żadna tragedia i w młodszym wieku ludzie mają. jeśli kilku lekarzy powie, że nic nie da się zrobić i masz kasę, to wstawiaj. jak nie, to most może być bardziej budżetową opcją.

Jeśli szukałabyś dobrej kliniki do wstawienia implantu zębowego, mogę polecić takie miejsce w Gdańsku https://www.klinikastomatologiczna.com.pl/oferta/implantologia/ Mają tutaj ogromne doświadczenie.
9
Inne sprawy - tematyka forum / Stomatolog Gdańsk
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Lullaby dnia 2023-11-06, 11:10:15 »
Drogie Baby, ratunku. Złamał mi się ząb - górna 5 dość głęboko pod dziąsłem. Czy któraś z Was albo Waszych bliskich miała taką sytuację i udało się tego zęba uratować? Na ten moment usłyszałam, że przez źle wykonane leczenie kanałowe w nim i wypełnienie, które nie wytrzymało, zęba nie będzie się dało uratować i trzeba będzie go usunąć i wstawić implant  Nie wyobrażam sobie mieć wyrwanego zęba w wieku 30 lat… Namiar na lekarzy-cudotwórców też mile widziany, bo ilu specjalistów, tyle opinii.
10
Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny / Odp: Otwarcie gabinetu kosmetycznego
« Ostatnia wiadomość wysłana przez Krolowa_sniegu dnia 2023-11-05, 22:23:29 »
Witam,
Gdyby ktoś potrzebował to mam na sprzedaż fotel kosmetyczny, 2 lampy, joker, szafkę i sofę. Wszystko stan idealny. Użyte parę razy.
Strony: [1] 2 3 ... 10